Welkom

Welkom op mijn site waar je alles van Jet Pit  Vocal Jam zult vinden.

Stel je nou toch eens voor dat je iedere dag het beste uit (jonge) mensen mag halen. Zangles geven vind ik een eer. Iedere noot is raak als je de juiste snaar raakt. Techniek zal altijd in dienst staan van de muziek, de tekst en de beleving.

Als ik ergens trots op ben dan is het wel dat ik zoveel heb mogen leren van Anne-Marie Speed (Royal Academy London) in het Estill Voice Training System. Van haar mocht ik leren hoe je spieren rondom je stem traint zodat je hoge noten kunt belten maar ook zo zacht kunt laten klinken dat je een speld kunt horen vallen. En dat 100 van de 100 keer  Uiteindelijk heeft het geleidt tot  een Master-Teacher titel in het EVTS.

Naast zangles schrijf ik scenario’s voor musicals en muziektheater, regisseer ik  muziektheater  en treed ik zelf op, onder verschillende kopjes kun je het terugvinden