Regie

Jet onderscheidt zich in haar regie, omdat zij altijd zoekt naar intentie en inhoud van spelers en van tekst.  Een stuk van Jets hand als regisseur herken je direct. Het sprankelt, de mensen stralen op het podium en het enthousiasme spat ervan af .

Haar kennis van zang en muziek maakt haar als musicalregisseur uniek. Haar musicals zullen muzikaal altijd kloppen en de mens op het podium zal altijd weten, wat en waarom op dat moment gezongen wordt.

Jet heeft als regisseur een grote naam opgebouwd. Ze begon ooit omdat er iemand was uitgevallen. Hier is de prachtige ouderenvoorstelling uit voort gekomen ‘Touwtje uit de brievenbus’. Daarna was er geen stoppen meer aan. ‘Vier vrouwen’ – door Jet geschreven en geregisseerd, ‘Elisabeth’, ‘Verona’, ‘Meisje en het monster’, ‘Jesus Christ Superstar’.

‘Malle Babbe’ een eigen geschreven verhaal naar aanleiding van het mooie lied, werd in haar regie een schouwspel vol kleur en mooie schilderachtige plaatjes.

‘Over de Muur’, een eigen geschreven musical over de val van de muur werd in haar regie een stuk die abstracte vormen kende en veel van haar spelers vroeg qua inleving.